Om by Karma


KARMA CLASSIC – DET SIKRE VALG

KARMA CLASSIC er vores serie af by KARMA senge, som er udviklet med fokus på gode og holdbare materialer. Serien er kendetegnet ved, at du kan vælge:

  • 5-zoneinddelte pocket fjedre i medium eller fast hårdhed
  • Topmadras med indlæg af 40 mm latex eller 40 mm viscoelastisk, temperaturfølsomt skum
  • Slidstærkt, skumlamineret sort stof
  • Strømbesparende danskproduceret Linak motor i elevationssenge


KARMA LUX – NÅR DU VIL FORKÆLE DIG SELV

KARMA LUX er vores eksklusive serie af by KARMA senge. Du får en seng i et flot design og med ekstra god liggekomfort. Her er der kælet for alle detaljer og materialer. Serien er kendetegnet ved, at du kan vælge:

  • 5-zoneinddelte pocket fjedre eller multipocket fjedre i medium eller fast hårdhed m. 25 mm cooltex på toppen
  • Topmadrasser med indlæg af 60 mm latex eller viscoelastisk, temperaturfølsom skum, og aftageligt vaskbart betræk med åndbart 3D-stof på siderne. Fås også med split i hoved- og fodende til elevationssengene
  • Sommer/vinter topmadras med spejl af hvidt strik, quiltet med 500 g. bomuld på den ene side (kølende om sommeren) og 500 g. uld på den anden side (lun om vinteren) og trenssyninger, kantet med møbelstof
  • Alle elevationssenge i KARMA LUX serien har “neck-first” funktion, som giver samme komfort som en ekstra pude under hovedet
  • Elevationsbundene har 42 lameller og danskproduceret, strømbesparende LINAK motor, som desuden er udstyret med et svagt natlys, som aktiveres via den trådløse fjernbetjening
  • Alle KARMA LUX senge fås i slidstærkt, skumlamineret møbelstof i 4 flotte farver

 

 

 

Eksperternes ekspertise

GARANT bed collection by KARMA er skabt sammen med de dygtigste eksperter inden for udvikling af fjedrer, polstring og tekstiler.

Uanset, hvordan netop dine sovevaner er, så er vores udvalg så varieret, at vi giver dig mulighed for at vælge den madras, som passer lige nøjagtigt til din krop, dine vaner og behov.

 

 

Alt det du ikke ser

Vi har tænkt over alt det vigtige inderst inde. Det er nemlig ikke lige meget, hvad vi putter indeni madrassen. Uanset om du vælger en seng fra KARMA CLASSIC eller KARMA LUX kollektionen, kan du vælge mellem forskellige fjedertyper og hårdheder. Hvis du og din partner har forskellig kropsbygning, så skal I selvfølgelig have mulighed for at vælge forskellige typer madrasser. I butikken kan I prøve de mange muligheder.

Alt det, der også betyder noget

Rolige omgivelser, afdæmpet belysning og frisk luft i kombination med en madras fra vores "by KARMA" kollektion, giver dig den bedste komfort og dermed den bedste søvn.